Anmälan till Barnledarkonferensen 2015 har öppnat!

Hej!

Det blev lite senare än planerat, men nu kan vi äntligen annonsera att anmälan till nästa års barnledarkonferens är öppen!

Vi tror att Gud under denna konferens har tänkt att utmana oss att ta nya steg både i relation till barnen och i vår personliga gudsrelation. Precis som förra gången är det fokus på praktisk utrustning, och denna gång kommer vi dessutom att ha ett ännu större utbud av workshops. På http://barnledarkonferens2015.se/ kan du läsa mer om allt detta.

Vissa uppdateringar kommer att ske under hösten, men det mesta är ändå på plats. Inom en snar framtid kommer vi även att sända ut affischer som ni kan sätta upp i era lokala församlingar.

Vet ni förresten att det är internationella FN-dagen i dag? En dag då vi bland annat får uppmärksamma barnkonventionens tal om alla barns rätt till religionsfrihet och andlig utveckling. Den som vill få tips för hur vi som kyrka kan arbeta med dessa frågor kan gå in på avdelningen ”Samhälle” här på hemsidan – där finner ni en hel liten resursbank på detta (och andra) teman!