Heroes

Sverige har vunnit schlagerfestivalen genom Måns Zelmerlöws bidrag We are the heroes. Tillsammans med flera tusen andra Lundabor fick jag hylla honom på Stortorget i hans hemstad Lund. Vi sjöng hjältesången, som kan tolkas ur ett kristet perspektiv, tillsammans med  Måns som strålade av glädje.
Måns har målmedvetet jobbat för att komma till final. Längst vägen har han passerat några delmål som gett honom ny energi och glädje.
Vi kan på olika sätt delta i tävlingar som kräver uthållighet och målmedvetenhet. En annan sorts tävling är Bibelmaraton. Då handlar det om att läsa Bibeln tillsammans i familjen. På den stora Bibelmaratonplanen kommer du efter 20-30 tillfällen fram till delmål då ni i familjen får göra något extra tillsammans. Efter 150 tillfällen går ni i mål och får vara med om en större utlottning av vinster.

Tag chansen att med din familj gå in i en medveten läsning av Bibelns hjältar och lär känna Honom bättre som vill vara din störste hjälte i livet och som vunnit den allra viktigaste segern!  Sprid möjligheten att delta i bibelmaraton till dina vänner och bekanta! I september drar vi igång på allvar men det är fritt fram att börja redan i sommar. Beställ planer och läs mer om bibelmaraton på droppen.elmbv.se!