Jag har en plan!

Repliken om planen är välkänd från Jönssonligan, men har du en plan för din bibelläsning?

I år finns många satsningar för både barn o vuxna att bli regelbundna bibelläsare. Antautmaningen.se är en sådan satsning för vuxna där man kan välja bibelläsningsplan efter det tempo man vill läsa. Där är redan över 2700 anmälda. Kanske du kan utmana dina vänner att anta utmaningen? Ju fler vi är, desto större hjälp blir vi för varandra att fortsätta läsa.

Ett sätt att komma igång att läsa i familjen är att köpa in en ny barnbibel.
Just nu har Nya Musik BarnBibelkampanj! Där finns en hel del som passar som present. Varför inte köpa hem några exemplar för framtida födelsedagar? Hemma hos oss har vi en presentlåda som är guld värd när en oväntad kalasinbjudan kommer till barnen.
I vår kyrka vill vi ordna en utlåningshylla med olika barnbiblar i olika stilar för att alla ska kunna hitta en passande bibel för den ålder deras barn är i just nu. Tänk er att få en liten snackis vid kyrkfikat om vilken barnbibel man läser. Det ser jag fram emot!
Jag ser också fram emot Bibelmaraton – en familjeutmaning som kommer till hösten då vi utmanas till ett maraton i bibelläsning. Då ska vi tillsammans i familjen få rusa iväg på ett 150 prickars långt lopp med små uppmuntrande premier längst vägen. Mer om det kommer på barnledarkonferensen i Jönköping den 6-8 mars. Jag hoppas vi ses då! Lycka till med din plan tills dess!