Var gärna med oss i bön inför barnledarkonferensen!

Om en och en halv vecka är det barnledarkonferens i Jönköping. 1400 personer inklusive volontärer kommer att vara på plats, och vi är många som känner stor förväntan inför helgen.

Låt oss bara inte glömma att om konferensen ska få den effekt i våra egna liv – liksom i vårt land i stort – som vi så innerligt önskar, behöver den få präglas av vår Mästares närvaro. ”Om inte Herren bygger huset är arbetarnas möda förgäves”, som det står i Psaltaren 127:1.

Detta är en sanning som vi ofta har blivit påminda om i planeringsgruppen. Därför har vi också beslutat att vi ska avsätta minst en dag i bön och fasta för konferensen här i februari. Kanske finns det fler runtom i landet som vill haka på? Be för konferensen, för medverkande och deltagare, för gudstjänster och mingel, för transporter och teknik …

Och framför allt: Be om den helige Andes närvaro. Be att vi gemensamt ska få beröras av hans kärlek och nåd. Och be att vi ska rustas för det uppdrag som vi har kallats samman för att växa i: att ge Jesus och Bibelns berättelser till Sveriges barn.