Planering pågår!

Planering inför en ny barnledarkonferens pågår. Tisdagen den 4:e mars blev ännu ett tillfälle att mötas som ledningsgrupp i vårt nätverk Jesus till barnen. Det är alltid så berikande att träffas och jag känner som en volt av glädje när vi får mötas som syskon i Guds familj!

Gårdagens träff var i Södertörnskyrkan i Huddinge och vi startade med en god lunch. Sedan fortsatte eftermiddagen med bön och samtal. Vi kom överens om att under nästa vår 2015 hålla en ledardag i Norrland för att komplettera den nationella konferensen som blir i Jönköping under vecka 10. Det beslutet blev jag extra glad för, då flera lämnat synpunkter på att v.10 är sportlovsvecka i Norrland. (Vilket inte behöver vara ett hinder för att komma, men som kan vara det för vissa …)

Varje gång vi träffas i ledningsgruppen kommer tårarna lätt på mig. Det känns nästan overkligt att vi är så nära varandra, delar samma längtan, och har samma tro på en Gud som vill ha gemenskap med alla människor. När vi möts gör vi alltid en liten runda då vi delar livet med varandra och det vi tror Gud har på sitt hjärta. När rundan är klar är det som om Gud låtit oss få se honom lite mer. Gudsbilden blir tydligare och kärleken till Jesus fördjupa. I Kristus är vi ett.

Från och med idag kommer vi att uppdatera denna blogg en gång i veckan. I första hand på onsdagar men ibland kanske ytterligare någon dag. Så missa inte att hålla dig uppdaterad.  Jag önskar dig en god vecka!

Med Jesu kärlek!

Marina