Välj en sida

Nationell konferens 3-5 februari 2023 i Jönköping.

VAR DAG

I årets konferens vill vi understryka vikten av att ha med Jesus hela tiden hela livet, både för oss själva och för de barn vi möter. Det blir lätt att livet med Jesus blir vad vi gör på söndagar i kyrkan. Vi tror att vi behöver uppmuntra och utmana varandra till att hjälpa barn att ha med Jesus varje dag var de än är. Vi ska inte flytta Jesus från söndag och kyrka till vardag och hem, utan låta Jesus leda oss VAR DAG på var plats.

ORDET

Barn idag hör många ord, men får de höra de viktigaste? Våra egna barn – i familj och kyrka – behöver får höra om Jesus, men likaså alla barn som finns runt omkring våra hem och våra kyrkor, som inte fått höra något alls om Jesus. I Apostlagärningarna står det att ”många av dem som hade hört ordet kom till tro…” (Apg 4:4). Det var inte genom egen kraft som Petrus och Johannes helade sjuka och räddade människor. Nej, det var genom att använda ord från Gud – att berätta om Jesus och låta Ordet verka. Ordet kan rädda människor, och det kan stärka oss VAR DAG.

SOM BARNLEDARE

Du som är barnledare har en viktig roll i relationerna mellan kyrkan och familjerna. Genom hur du ser på kyrkans verksamhet och hemmets roll kan du vara med och bidra till att fler barn får höra om Jesus och följa honom VAR DAG. För att kunna ge Jesus vidare behöver vi själva lyssna till Guds ord. Vi hoppas att konferensen ska uppmuntra och utrusta dig. Vi vill också att du ska få lära dig mer om barns omvärld, om hur hem och kyrka kan samverka och hur vi kan använda våra ord så att barn förstår och kan ta emot hoppet i Jesus för VAR DAG.

Anmäl dig idag!