Välj en sida

Nationell konferens 3-5 februari 2023 i Jönköping.

VAR DAG

I årets konferens vill vi understryka vikten av att ha med Jesus hela tiden hela livet, både för oss själva och för de barn vi möter. Det blir lätt att livet med Jesus blir vad vi gör på söndagar i kyrkan. Vi tror att vi behöver uppmuntra och utmana varandra till att hjälpa barn att ha med Jesus varje dag var de än är. Vi ska inte flytta Jesus från söndag och kyrka till vardag och hem, utan låta Jesus leda oss VAR DAG på var plats.

ORDET

Barn idag hör många ord, men får de höra de viktigaste? Våra egna barn – i familj och kyrka – behöver får höra om Jesus, men likaså alla barn som finns runt omkring våra hem och våra kyrkor, som inte fått höra något alls om Jesus. I Apostlagärningarna står det att ”många av dem som hade hört ordet kom till tro…” (Apg 4:4). Det var inte genom egen kraft som Petrus och Johannes helade sjuka och räddade människor. Nej, det var genom att använda ord från Gud – att berätta om Jesus och låta Ordet verka. Ordet kan rädda människor, och det kan stärka oss VAR DAG.

SOM FÖRÄLDER

Du är den viktigaste personen i dina barns liv. Du är den som har störst möjlighet att ge tron vidare till dina barn. Därför vill vi välkomna dig till konferensen för att själv få lyssna till Guds ord och att lära av Jesus. I samarbete med kyrkan kan ditt hem bli en plats där Jesus är med VAR DAG. Låt dig uppmuntras och utmanas av andra föräldrar och av barnledare. Tillsammans kan vi skapa möjligheter för Jesus att möta och leda varje barn genom livet – VAR DAG.

Anmäl dig idag