Välj en sida

Snart släpps en första bok på svenska av Rachel Turner. Det är boken ”It Takes a Church To Raise a Parent” som nu ges ut på Libris. Så till alla oss som var med på konferensen kommer här ett fint erbjudande:  Varsågod att förboka till ett extra bra pris!

Sällan har väl en talare blivit så uppskattad som just Rachel Turner. Med sin humor, rika erfarenhet och uppmuntrande undervisning blev hon väldigt uppskattad av oss som var med. Boken på svenska har titeln ”Det krävs en kyrka för att fostra en förälder – om föräldraskap som formar tro” och i den vill Rachel få föräldrar att upptäcka sin stora möjlighet att dela tron med barnen i vardagen. Församlingens och kyrkans uppgift, menar hon, är att inspirera, utrusta och uppmuntra föräldrarna. Vara en stödjande gemenskap.

Boken släpps den 5 september! Fram till dess har du chansen att förboka den till rabatterat pris! Bokar gör du på www.libris.se och om du varit på någon av våra konfereser ska du fått ett särskilt bra erbjudande i din mailkorg.

Vill du göra en större beställning ex till flera ledare, föräldrar eller kanske din församlingsledning/styrelse erbjuder Libris samma rabatt, men du behöver då ta en direktkontakt med Libris på dagmawit.alemayehu@libris.se.